x1_desktop_teamconnect-6

40,787kr inkl. moms

Product Description

TeamConnect Wireless från Sennheiser är den första trådlösa to-go-lösningen för ljudkonferenser som gör det möjligt att etablera och genomföra en professionell telefonkonferens med högsta ljudkvalitet i praktiskt taget alla tänkbara rum. Högpresterande teams behöver koncentrera sig på sina affärer och späckade tidsscheman – den nya tekniken hjälper dig nå dina mål istället för att distrahera.

ALLA RUM ÄR DINA – MED KOMMUNIKATIONSTEKNIK AV HÖGSTA KVALITET

Med TeamConnect Wireless har Sennheiser utvecklat en lösning för ljudkonferenser med upp till 24 deltagare som kan installeras i praktiskt taget alla rum på nolltid. Användarvänlighet, Sennheiser varumärke av högsta ljudkvalitet och snygg design kompletteras av maximala anslutningsmöjligheter så att du kan använda bordstelefoner, mobiltelefoner eller din dator för att installera en webbkonferens.

ERÖVRA ALLA RUM – TRÅDLÖST

TeamConnectWireless är ditt permanenta bärbara konferensrum. Prydligt förvarad i en högvärdig transportbox som även är din laddningsstation. Ta bara fram de fyra behändiga enheterna och placera dem var du vill – så nära deltagarna som det behövs. Du behöver inte längre luta dig tvärs över bordet för att göra dig hört.

ERÖVRA ALLA RUM – SYSTEM FÖR UPP TILL 24 PERSONER

Din tid är dyrbar. Spendera den på det som räknas, inte på att pyssla med tekniska apparater. TeamConnect trådlös förvandlar vilket rum som helst till ett sagolikt konferensrum med ett klick på en strömbrytare. Den installerar sig praktiskt taget själv inom några sekunder och skapar en först-klassig DECT anslutning. Den består av fyra enheter – en master och tre satelliter – som kan plocka upp och överföra röster av upp till 24 deltagare i storartad ljudkvalitet.

ERÖVRA ALLA RUM MED GRÄNSLÖSA ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER

Bluetooth eller kabel, jack eller USB – TeamConnect Wireless är alltid redo för dina enheter med många olika anslutningsmöjligheter. Snabbt och enkelt anslutar du din fasta telefon, smartphone, dator eller andra mobila enheter. Enkel ihopkoppling med kompatibla enheter genom NFC. Alla anslutningar upprättas snabbt genom ett lättanvänt gränssnitt i masterenheten. TeamConnect Wireless stöder flera ljudkanaler samtidigt. Det är helt enkelt unikt – nya deltagare kan ansluta sig till en pågående konferens när som helst genom att ansluta sin enhet. Professionella konferensrum kan inte vara bättre utrustade.